Avenue Q

Avenue Q

- New World Stages / Stage 3

Hinta/henkilö alkaen € 88.60

Rajoitettu tarjous keskiviikon esityksiin: Säästä nyt 19% lippujen hinnasta

Näe New Yorkin Avenue Q! Kutkuttava musikaali jossa on mukana ihmisiä ja käsinukkeja. Osta liput Avenue Q-musikaaliin New Yorkissa tästä!

Älä missaa tätä Tony-voittanutta Avenue Q musikaalia. Loistava tarina Avenue Q:lla asuvasta köyhästä opiskelijasta New Yorkissa. Mutta ei hätää, hänen naapurinsa ovat hauskoja hahmoja.

Avenue Q on Broadwayn hauskin show! Näillä New Yorkin hahmoilla ei ole töitä, eikä ole onneakaan paljoa mutta silti epätoivoisesti etsivät tarkoitustaan elämässään! Lahjakkailla esiintyjillä ja taidokkailla käsinukeilla – et ole koskaan nähnyt Avenue Q:n kaltaista showta!

Avenue Q on hauska, nopealiikkeinen ja poliittisesti virheellinen. Joten lopeta elämäsi murehtiminen – varaa lippusi tänään! Sisältää kohtauksia, jotka eivät sovi alle 12 vuotiaille!

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

New World Stages / Stage 3
340 West 50th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Wednesday to Saturday and Monday 8:00pm - Sunday 7:30pm

Matineat
Saturday 2:30 and Sunday 3:00

Kesto:
2 hours 15 minutes

Ohjeet


Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin