Blank! The Musical

Blank! The Musical

- New World Stages / Stage 2

Blank! -musikaali on jotain aivan uutta! Hilpeä musikaali, joka yllättää uutuudellaan on jotain mitä et ole koskaan kokenut ennen. Älä missaa tätä!

Koe Broadwayn taika täysin uudella tavalla musikaalissa Blank!. New Yorkin hämmästyttävä ja hysteerinen seuraavan sukupolven teatterisensaatio. Joka ilta, lahjakas yhtye ottaa lavan haltuunsa, ilman käsikirjoitusta, harjoitusta tai ideaa siitä, mitä tuleman pitää - esittääkseen uuden hitin, tarvitsee bändi sinun luovuuttasi!

Blank!:issa unelmaesityksen luominen on sinun käsissäsi. Ota ystävät mukaasi ja pidä hauskaa. Älä unohda älypuhelintasi! Vaikuta täyttäen esityksen tyhjät kohdat. Valitse otsikko, kirjoita lyriikoita, valitse henkilöt..kun yleisö on valmis, on aika nostaa esirippu. Nauti uskomattomasta show'sta, jonka näyttelijät, muusikot ja Tony Award-voittaja suunnittelutiimi saa aikaiseksi livenä paikan päällä. Show on viimeistely upealla laululla, sähäkällä tanssilla sekä tietenkin hulvattomalla komedialla.

Kirjoitatko sinä seuraavan "Wickedin", "Lex Mizin" tai "Book of Mormonin"? Tapahtui mitä tahansa on lopputulos joka tapauksessa ainakin viihdyttävä!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

New World Stages / Stage 2
340 West 50th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2014-11-17

Kesto:
90 Minutes, No Intermission

Ohjeet


Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin