Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

- Astor Place Theater

Hinta/henkilö alkaen € 77.20

Näe Blue Man Group New Yorkissa. Siniset hahmot esiintyvät New Yorkissa. Osta lippusi Blue Man Groupiin New Yorkiin tästä!

The Blue Man Group esittelee heidän täydellisen anarkistisen käyttöohjeen menestyksen saavuttamiseen modernin musiikin maailmassa. Tarpeetonta sanoa, että kolme tunteetonta, paljasta, sinistä, mykkää miestä ovat elementissään innovatiivisten komponenttien kanssa; slapstick, video, valoshow ja stimuloiva rock-musiikki.

Koe moniaistinen maailma joka yhdistää teatterin, musiikin, tieteen ja taiteen tästtä esityksessä. Ei ole mitään tämän kaltaista!

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Astor Place Theater
434 Lafayette Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Sunday to Friday 8:00 - Saturday 7:00pm

Matineat
Wednesday 2:00pm, Saturday and Sunday 2:00pm and 5:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2004-01-01

Kesto:
2 hours

Ohjeet


Take the subway to Astor Pl station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin