Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

- Gershwin Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 119.40

Wicked on upea ja suosittu Broadway-musikaali, jota esitetääb Gerswin Theatressa- Noidat ja velhot kokoontuvat yhteen Broadwaylla Wicked-musikaalissa. Osta lippusi täältä!

Wicked-musikaalissa tapaat kaikki hyvä- ja pahamaineiset hahmot: Lännen Pahan Noidan ja hänen ystävänsä Glindan, Prinssi Fiyeron, ja tietenkin itse Ozin velhon.

Tarina seuraa vihreäihoista Elphabaa läpi tapahtumien, jotka muuttavat hänen elämänsä ja lopulta leimaavat hänet pahaksi (”wicked”). Lisäksi seurataan hänen erikoista ystävyyssuhdettaan piloille hemmotellun rikkaan Glindan kanssa.

Pelottava tarina rakkaudesta, ystävyydestä ja luottamuksesta. Wicked paljastaa kiistämättä, että kolikolla on aina kaksi puolta.

Viihdelehti Weekly julisti Wickedin ”Vuosikymmenen musikaaliksi”!

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Erinomainen 4.8

4.8 6 customer reviews
Valloittava kokemus

Musikaali oli kerronnaltaan mielenkiintoinen, musiikillisesti monipuolinen. Molemmat noidat olivat valloittavia persoonia. Välillä sai nauraa ja välillä pyyhkiä kyyneliä. Loppuratkaisu jätti kysymyksiä ilmaan.

Kimmo, Varkaus
KES, 29 HEI 2015
4.8
Loistava Wicked!

Olimme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Broadway esitykseksi Wickedin! Se oli alusta loppuun asti nautinnollista katsottavaa ja kuunneltavaa. Pääosanesittäjillä oli mahtavat äänet, puvut ja lavasteet olivat toinen toistaan hienompia ja ihmeellisempiä! Voin suositella tätä elämystä kaikille :D

Henna, Jyväskylä
MAA, 04 TOU 2015
4.8
Upea.

Pääosan esittäjällä upea lauluääni.

Kukka-maaria, Helsinki
TOR, 19 KES 2014
4.8
Loistava esitys

Aivan erinomainen esitys, loistavat esiintyjät sekä englannin kieli niin selkeätä, että huonommankin englannin omaava katsoja ymmärtää esityksen moitteettomasti.

Suvi, Turku
LAU, 03 TOU 2014
4.8
Hieno esitys kokonaisuutena. Pikat olivat vähän sivussa permannolla, mutta kaiken näki.

Huippu!!!

Merilahti-palo, Turku
SUN, 22 SYY 2013
4.8
Wicked

Todella hieno esitys, suosittelen !

Pekka, Vantaa
KES, 05 KES 2013
4.8

 

4.8

Erinomainen 4.8

6 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Gershwin Theatre
222 West 51 Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tuesday 7:00pm - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2003-10-30

Kesto:
2 hours 45 minutes

Ohjeet


Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin