Prahan kansallisteatteri

Prahan kansallisteatteri

-

Hinta/henkilö alkaen € 62.00

Jos haluat nähdä klassisen oopperan tai baletin ollessasi Prahassa, suosittelemme, että vierailet Prahan kansallisteatterissa.

Jo teatterirakennus on erittäin kaunis, ja sen lisäksi kaikki näytökset ovat erittäin korkeatasoisia.  

Voit tavallisesti nauttia sellaisista suurenmoisista ja klassisista oopperoista kuin: Elisir a'amore, Parsifal, La Traviata, Carmen, Tosca, Aida, Le Nozze di Figaro, The Magic Flute ja tietenkin Don Giovanni.

Tärkeitä tietoja:
- Näytökset ovat tavallisesti klo 14:00, 17:00 ja 19:00 – mutta ajat voivat muuttua.
- Prahan kansallisteatterissa EI ole näytöksiä joka päivä!
- Lastenliput: Ei lapsihintoja – kaikki maksavat saman hinnan.
- Voit nähdä mitä oopperaa tai balettia esitetään, kun olet valinnut päivämäärän ja lippujen määrän ja napsauttanut kohtaa ”FAQ”.
- Kaikki varaukset ovat ”pyynnöstä", mikä tarkoittaa, että meidän on vahvistettava varauksesi Prahan kansallisteatterista ennen kuin voimme lähettää sinulle e-lippusi/voucherisi, mikä ei yleensä vie enempää kuin 24 tuntia!
- Kun varauksesi on vahvistettu, lähetämme sinulle e-lipun/voucherin sähköpostiosoitteeseesi. Sinun on tulostettava tämä e-lippu/voucher ja vaihdettava se alkuperäisiin lippuihin edustajamme luona Prahassa osoitteessa: ”Gray Line/Bohemia Departure Booth”, Národní Trida 38, 110 00 Praha. Sieltä on vain 10 min. kävely Prahan kansallisteatteriin.

 

Varaa liput

Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot


Näytöksen tiedot
Ohjeet
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin