Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaaminen

Helpoin ja nopein tapa tilata liput on nettivarauksen tekeminen sivustomme kautta. Voit myös soittaa asiakaspalvelunumeroomme +358 9 4272 0899 (henkilökunta puhuu englantia) tai lähettää varauksesi käyttämällä sivustollamme olevaa yhteydenottolomaketta.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruminen

Lippuja ei yleensä voi palauttaa tai vaihtaa. Ilmoitamme tämän varausprosessin alussa.

Tarvittaessa autamme tietenkin parhaamme mukaan, joten ota yhteyttä oikealla olevalla yhteydenottolomakkeella, jos et voi käyttää lippujasi. Ilmoita tilausnumerosi, niin yritämme muuttaa varaustasi tai vaihtoehtoisesti myydä lippusi uudelleen. Emme voi luvata, että se onnistuu.

Jos saamme lippusi myytyä, teatterin pitää ensin hyväksyä uudelleenmyynti. Vasta sen jälkeen saamme rahat teatterilta. Tämä prosessi kestää yleensä melko kauan. Näytöspäivästä voi siis kulua 1–2 viikkoa ennen kuin tiedämme, onko lippusi myyty eteenpäin vai ei. Odottaminen ei tietenkään ole miellyttävää, mutta valitettavasti prosessi toimii näin eikä meillä ole mahdollisuutta toimia toisin.

Peruutusturva

NewYorkMusikaalit.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 7% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
NewYorkMusikaalit.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo New Yorkissa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Johdon

Täytä oikealla oleva lomake, jos tahdot ottaa yhteyttä NewYorkMusikaalit.fi-yrityksen johtajiin. Johto käsittelee esimerkiksi asiakaspalvelun puutteelliseen auttamiskykyyn, työpaikkoihin tai alihankkijaksi ryhtymiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

NewYorkMusikaalit.fi powered by Ticmate

NewYorkMusikaalit.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin