Evita

Evita

- Marquis Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 134.80

Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen mestariteos Evita New Yorkin Broadwaylla. Liput Evitaan New Yorkin Broadwaylla täältä!

Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen Evita kertoo Argentiinan merkittävimmän naisen noususta valtaan ja kuinka hänestä tuli koko kansan rakastama hänen avioiduttuaan sotilaallisesta johtajasta presidentiksi nousseen Juan Peronin kanssa. Tarina sijoittuu Buenos Airesiin vuosina 1934–1952 ja seuraa Eva Duarte Peronin matkaa isättömästä lapsesta kunnianhimoiseksi näyttelijättäreksi ja edelleen latinalaisen Amerikan vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi – ja lopulta pyhimyksenkaltaiseksi hahmoksi kuoltuaan 33-vuotiaana syöpään.

Tapahtumat Evitan elämässä esitetään laululla sekä esityksen kertojan, Chen, avulla. Elokuvassa on hyräiltäviä sävelmiä, kuten “Don’tCry for Me, Argentina” (Evita laulaa sen jo kuuluisaksi tulleessa parvekekohtauksessa), "Another Suitcase in Another Hall", "High Flying Adored" sekä “You Must Love Me”, Oscar-voittaja balladi, jonka Madonna esitti Evita-elokuvassa.

Evita on kattava ilta Broadway-viihdettä ja tuotannossa on jopa 25 näyttelijää ja vangitseva koreografia.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2012-04-05

Kesto:
2 hours, 15 minutes

Ohjeet


Take the subway to 49th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin