Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

- Winter Garden Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 106.60

Kuule ABBAn musiikkia Mamma Mia-musikaalissa New Yorkin Broadwaylla. Osta lippusi Mamma Mia-musikaaliin New Yorkin Broadwaylla täältä!

Jos olet todellinen ABBA-fani, Mamma Mia on musikaali sinulle! Kaikki paras yhdessä esityksessä: valloittavaa energiaa, laulua ja tanssia, jotka takaavat sinulle ikimuistoisen illan!

Tarina kertoo naimisiin aikovasta nuoresta naisesta, jonka suurin toive on, että hänen kuvioista poistunut isänsä saattaisi hänet alttarille. Saadakseen selville kuka hänen isänsä on, hän kutsuu häihinsä kolme miestä äitinsä menneisyydestä äidin tietämättä!

Mamma Mia kertoo upean musiikin sävelin tarinan rakkaudesta, naurusta, ystävyydestä.

Mamma Mia sisältää yli 20 tunnetuinta ABBA-sävelmää, kuten “Knowing Me Knowing You”, ”Super Trouper”, ”Dancing Queen” ja ”Mamma Mia” ! Mamma Mia todellinen musikaalinen herkkupala, ja jokaisen musikaali- ABBA-, ja diskofanien tulisi nähdä se!

Lue lisää Mamma Mia Lontoon West Endissä.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Erittäin hyvä 4.0

4.0 3 customer reviews
Loistava show !

Nautimme suuresti Mamma Mia -musikaalista, joka oli erittäin viihdyttävä, hauska, energinen ja mukaansatempaava. Näyttelijävalinnat olivat onnistuneet todella hyvin!

Sari, Kälviä
TOR, 20 KES 2013
4.0
Mamma mia

Oli erittäin hieno

Herbert, Espoo
PER, 14 KES 2013
4.0
Abban musiikista pitävä

Esitys oli mukaansa tempaava, paikoin humoristinen. Esiintyjät olivat pääosin hyviä. Tytärtä esittävä nainen ja hänen äänensä oli upea ja muistutti Abban naisia. Moitetta saa äitiä esittävän naisen lauluääni, joka oli kova ja huutava. Valitettavasti esiintyjäluettelo jäi hotelliin ja siksi en muista nimiä.

Margetta, Espoo
TII, 14 TOU 2013
4.0

 

4.0

Erittäin hyvä 4.0

3 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Winter Garden Theatre
1634 Broadway
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 8:00pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2001-10-18

Kesto:
2 hour 30 minutes

Ohjeet


Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin