Newsies

Newsies

- Nederlander Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 108.30

Disneyn uusin musikaali Newsies New Yorkin Broadwaylla on jo hitti. Osta lippusi Disneyn Newsies musikaaliin New Yorkin Broadwaylle tästä!

Kriitikoiden ylistämä pre-Broadway tuotanto Paper Mill Playhousessa, Newsies suuntaa Broadwaylle missä se tulee olemaan Nederlander teatterin erikoisesitys, 101 esitystä – VAIN!

Tosielmän innoittama “Newsboy Strike of 1899”, NEWSIES on tarina Jack Kellysta (Jeremy Jordan) ja hänen lehtipojistaan, jotka rohekasti kävivät taistoon lehtimoguleita Joseph Pulitzeria ja William Randolph Hearstia vastaan oikeudesta ja reilusta palkasta.

Nämä teemat eivät tee vain jännittävää teatteria, mutta tarjoavat opetuksellisen työkalun nuoremmille sukupolville musikaalin avulla. Ryhmäsi tulee varmasti olemaan liikuttunut tästä nuorten taistelusta mahdotonta vastaan.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2012-03-29

Kesto:
2 hours, 15 minutes

Ohjeet


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin