Nice Work if You Can Get It

Nice Work if You Can Get It

- Imperial Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 114.70

Nice Work If You Can Get It -hittimusikaali New Yorkin Broadwaylla, jota tähdittävät Matthew Broderick ja Kelly O'Hara. Lippuja Nice Work If You Can Get It –musikaaliin täältä!

Ota kaksinkertainen Tony-voittaja Matthew Broderick (Kevät koittaa Hitlerille) ja kolminkertainen Tony-ehdokas Kelly O'Hara (South Pacific), laita heidät yhteen komediamusikaalissa Nice Work If You Can Get It, anna heille laulukirja Amerikan parhaimmista ja tunnetuimmista kappaleista, sekoita mukaan joukko trokareita, kuorotyttöjä, playboyta ja poliitikkoja, päästä heidät valloilleen upeaan kartanoon Long Islandilla railakkaalla 20-luvulla – ja hauskanpito voi alkaa.

Riemukas Broadway-viihde on palannut tyylillä Nice Work If You Can Get It –musikaalin muodossa. Sen ohjauksesta ja koreografiasta vastaaKathleen Marshall (Ranskalainen rakastettuni). Nice Work If You Can Get It –musikaalissa on 15 sävelmää, kuten "But Not For Me", "Let’s Call the Whole Thing Off", "I've Got a Crush on You" ja "Someone to Watch Over Me". Tässä upouudessa Gershwininmusikaalissa yhdistyvät nauru, romantiikka ja lennokas musiikin taika.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Uskomaton vanhan ajan show

Eipä ole parempaa nähty

Juho, Helsinki
PER, 19 HUH 2013
5.0

 

5.0

Erinomainen 5.0

1 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Imperial Theatre
249 West 45th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2012-04-24

Kesto:
2 hours, 35 minutes

Ohjeet


Take the subway to 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin