On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

- Marquis Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 99.80

On Your Feet! on uusi Broadway-musikaali kahdesta muusikosta, jotka uskoivat itseensä, musiikkiinsa ja toisiinsa matkalla kansainväliseksi sensaatioksi.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän upeaan musikaaliin
- Saat parhaat saatavilla olevat paikat valitsemassasi kategoriassa
- Nauti Gloria Estefanin lukuisista hiteistä

Mistä On Your Feet! -musikaali kertoo?
Uusi musikaali On Your Feet! on saanut inspiraationsa Grammy-voittaja Gloria Estefanin ja hänen puolisonsa muusikko-tuottaja-yrittäjä Emilio Estefanin musiikista. 

Tutustu tarinaan tämän ikonisen pariskunnan taustalla ja heidän musiikilliseen läpimurtoonsa musikaalissa On Your Feet! The Story about Emilio and Gloria Estefan. Yhdessä he ovat voittaneet 26 grammyä, mutta heidän musiikkinsa on vain yksi puoli koko tarinaa.

On Your Feet! -musikaalissa kuulet rakastetuimpia kappaleita viimeisen 25 vuoden ajalta: Rhythm is Gonna Get You, Conga, Get On Your Feet, Don’t Want To Lose You Now, 1-2-3 ja Coming Out of the Dark. Tämän Broadway-musikaalin luova tiimi ansaitsee kehut vertaansa vailla olevan musiikin sovituksesta.

Gloria Estefan on myynyt yli 100 miljoonaa levyä ja esiintynyt loppuunmyydyille stadioneille ympäri maailman.
 
Kaksinkertainen Tony Award -voittaja Jerry Mitchell (Kinky Boots) ohjaa 20 hengen näyttelijäkaartia, ja koreografiasta vastaa nelinkertainen Drama Desk -ehdokas Sergio Trujillo (Jersey Boys) ja käsikirjoituksesta kaksinkertainen Drama Desk -ehdokas Alexander Dinelaris (The Bodyguard).

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

Tärkeää tietoa:
-  Ostaessasi lippuja New Yorkin musikaaliin saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan, vaan ainoastaan teatteri osoittaa paikat. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisävahvistuksen, jossa kerrotaan tarkka paikkanumerosi. Paikkoja ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

 

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2015-11-05

Kesto:
2 tuntia 15 minuuttia.

Ohjeet


Take the subway to 49th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin