Sister Act

Sister Act

- Broadway Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 100.80

Sister Act New Yorkin Broadwaylla! Hyvän tuulen musikaali, jossa kuullaan mahtavaa musiikkia New Yorkin Broadwaylla. Osta lippusi Sister Actiin New Yorkissa täältä!

Gospel, nunnat ja yllättävät ystävyyssuhteet ovat ainekset tähän hämmästyttävään hyvän tuulen musikaaliin. Musikaali kertoo diskodiiva Deloris Van Cartierista, joka todistaa murhan ja piiloutuu luostariin, viimeiseen paikkaan, josta rikolliset etsisivät Deloriksen kaltaista tyttöä!

Vaikka Deloris ei olekaan onnellinen uudesta elämäntyylistään, hän löytää todellisen kutsumuksen johtaessaan kuoroa ja tutustuessaan sisarkuntaan.

Sister Act-musikaali perustuu vuoden 1992 suosittuun elokuvaan, jota tähdittää Whoopi Goldberg.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tuesday 7:00pm - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2011-04-20

Kesto:
2 hours, 30 minutes

Ohjeet


Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin