Spider-Man: Turn Off the Dark

Spider-Man: Turn Off the Dark

- Foxwoods Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 117.90

Spider-Man New Yorkin Broadwaylla on hämmästyttävä tarina – nyt musikaalina! – pojasta, jolla on supersankarin voimat. Spider-Man, Turn off the dark New Yorkissa täältä!

Muistatko Peter Parkerin ja hänen seikkailunsa Hämähäkkimiehenä?

Spider-Man, Turn off the dark kertoo tarinan hämähäkinpiston saaneesta pojasta, joka pian huomaa olevansa supervahva, omaavansa verkonkudontakykyjä ja muita cooleja hämähäkkimäisiä taitoja.

Ei ole helppoa olla naapurin Mary Janeen rakastunut teininörtti, kun samalla on taisteltava hullua tiedemiestä Norman Osbornia vastaan, jonka alter ego on roisto nimeltään Vihreä Menninkäinen. Puhumattakaan Arachnesta, kauniista ja viettelevästä hämähäkkijumalattaresta, jolla on omat suunnitelmansa supersankarimme pään menoksi!

Jos pidit Hämähäkkimies-elokuvista, rakastut taatusti tähän Broadway-musikaaliin!

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Hieno musikaali!

Todella näkemisen ja kuulemisen arvoinen musikaali! Hyvää musiikkia ja hienoja roolisuorituksia. Hienot lavasteet! Seurueeseemme kuului eri ikäistä porukkaa (17v-51v), ja kaikki tykkäsivät esityksestä! Voin suositella lämpimästi!

Erja, Espoo
TII, 30 HEI 2013
5.0

 

5.0

Erinomainen 5.0

1 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Foxwoods Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tuesday to Thursday 7:30pm - Friday and Saturday 8:00pm

Matineat
Wednesday 1:30pm - Saturday 2:00pm and Sunday 3:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2011-06-14

Kesto:
2 hours, 30 minutes

Ohjeet


Take the subway to Times Square - 42nd St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin