Lippuja: The Book of Mormon

The Book of Mormon

Alkaen € 93.2
Näe The Book of Mormon Broadwaylla New Yorkissa. South Parkin tekijöiden uusi musikaali on nyt Broadwaylla! Osta liput The Book of Mormon-musikaaliin New Yorkissa täältä! 

Kaksi nuorta uhkarohkeaa lähetystyöntekijää lähetetään Ugandan rauhattomille takamaille käännyttämään paikallisia mormoniuskontoon. Yksi lähetystyöntekijistä, Elder Price, on syvästi uskovainen ja sähläri. Hänen parinsa Elder Cunningham on hieman nynny ja sosiaalisesti rajoittunut, mutta hyväntahtoinen – jopa värittäessään totuutta, mikä lopulta johtaa hänet vaikeuksiin. 

Lähetystyöntekijämme huomaavat, että ei ole helppoa levittää sanomaa Aidsin, köyhyyden ja väkivallan riivaamassa Afrikassa. 

South Parkin ja Avenue Q:n käsikirjoittajien The Book of Mormon on sekoitus älykästä ja vulgaariakin huumoria yhdistettynä perinteisen Broadway-show’n herkkyyteen. 

Vuoden 2011 Tony-palkinnon voittaja. 

Esitys ei tee pilkkaa mormoniuskonnosta tai naura sen kustannuksella, vaan käyttää sen historiaa ja uskomuksia luodakseen yhteiskunnallista keskustelua uskosta ja uskonnosta yleensä. 

Lue lisää The Book of Mormon Lontoon West Endissä. 

Huom. Esitys ei sovellu lapsille, koska se sisältää hävyttömyyksiä ja näyteltyjä sukupuoliakteja. Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Aukioloajat

Tuesday to Thursday and Sunday 7 PM. Friday and Saturday 8 PM Wednesday, Friday, Saturday and Sunday 2:00 PM

Suosituimpia tuotteitamme

Saapumisohjeet

Eugene O'Neill Theatre

Osoite
230 W 49th Street New York NY US