Lippuja: Waitress

Waitress

Alkaen 97,90 €

Adrienne Shellyn rakastetun filmin inspiroima musikaali Waitress on voimaannuttaa tarina ystävyydestä, äitiydestä ja rohkeudesta tavoitella unelmia.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän vaikuttavaan musikaaliin
- Saat parhaat mahdolliset paikat valitsemassasi kategoriassa
- Nauti palkittujen näyttelijöiden roolityöstä

Waitress Broadwayllä
Waitress on tuore ja odotettu musikaali Broadwayllä, joka pyöri loppuun myydyille saleille Boston’s American Repertory Theaterissa.

Tämän hauskan, mieltä nostattavan ja yllättävän koskettavan musikaalin musiikit ja sanoitukset on tehnyt viisinkertainen Grammy-ehdokas Sara Bareilles. Musikaali perustuu ylistetyn käsikirjoittaja Jessie Nielsonin kirjaan ja sen on ohjannut Tony Award -voittaja Diane Paulus.

Tony Award -voittaja Jessie Mueller on Jenna, tarjoilija ja huippuleipoja, joka on jumissa pienessä kylässä ja rakkaudettomassa avioliitossa. Jenna kokee yllätysraskauden, ja pelkää, etä hän joutuu hylkäämään iäksi unelmansa oman piirakkapuodin avaamisesta... Kunnes koittaa leipomiskilpailu lähikunnassa, jossa kunnan komea uusi lääkäri tarjoaa houkuttelevan reseptinsä onnellisuuteen. Yhdessä omituisten tarjoillijakollegoidensa ja lojaalien asiakkaidensa kanssa hän löytää salaisen aineosan, mikä häneltä on puuttunut - rohkeuden.

Broadwayn näyttelijäkaartiin kuuluu Eric Anderson, Christopher Fitzgerald, Drew Gehling, Kimiko Glenn, Dakin Matthews ja Keala Settle, yhdessä yhtyeen muiden jäsenten Charity Angél Dawson, Jeremy Morse sekä Stephanie Torns.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

Tärkeää tietoa:
- Varatessasi lippuja New Yorkin musikaaleihin, sinulle taataan parhaat vapaana olevat paikat varaushetkellä. Me emme voi vaikuttaa rivi- tai paikkanumeroihin, vaan ne valitsee ainoastaan kyseinen teatteri. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksen saamisesta, saat lisävahvistuksena paikkanumerosi. Paikkoja ei voida vaihtaa, sillä paikat ovat sen hetken parhaat vapaana olevat paikat.

Saapumisohjeet

Brooks Atkinson Theatre

Osoite
256 West 47th Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!