Lippuja: Frozen-musikaali

Frozen-musikaali

4.7 (47)
Alkaen 57,10 €

Koe rakastettu Disney-elokuva Frozen upouutena musikaaliversiona, jossa Anna yrittää pelastaa siskonsa Elsan! Tämä ajaton tarina kahdesta siskoksesta sekä heidät erottavasta mysteeristä on palkitun tuotantotiimin todellinen taidonnäyte.

Säästät nyt 40% varaamalla Frozen-musikaalin liput kauttamme!

Kohokohdat

- Koe lumoava Frozen, joka esitetään ensi kertaa Broadwayllä
- Varmista paikkasi palkitun tuotantotiimin musikaalissa etukäteen
- Kuule tuntemasi hitit, kuten 'Let It Go' sekä lukuisia uusia kappaleita
- Nauti upeasta lavastuksesta

Mitä odottaa?

Frozen -musikaali on huippuunsa viety versio animaatioelokuvasta, joka lumosi koko maailman. Tämä kaksiosainen Broadway-musikaali sisältää uusia tarinoita sekä musiikkia; se sisältää yli puolet enemmän musiikkia kuin elokuva.

Tony-voittaja Michael Grandage ohjaa musikaalin, joka laajentaa vuoden 2013 animaation horisonttia. Oscar-voittajaduo Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez ovat kirjoittaneet lukuisia uusia kappaleita, jotka esitetään musikaalissa elokuvasta tutun musiikin rinnalla (mukaanlukien Oscar-voittaja 'Let It Go'), ja elokuvan käsikirjoittaja ja apulaisohjaaja Jennifer Lee takaa taas häkellyttävän käsikirjoituksen. Tony-voittaja Rob Ashford vastaa koreografiasta.

Kuten kuka tahansa yli 5-vuotias osaa kertoa, Elsa ja Anna ovat siskoksia sekä Arendellen prinsessoja. Elsalla on saman aikaisesti sekä hyödyllinen että haitallinen kyky taikoa lunta ja jäätä. Kykyjensä voimasta huolissaan oleva Elsa tukahduttaa taikavoimansa ja etääntyy sisarestaan. 

Vuosikymmenen kuluttua Elsa kruunataan Arendellen kuningattareksi, mutta hän menettääkin taikavoimansa ja joutuu pakenemaan kuningaskunnasta. Kun kuningaskuntaa kohtaa ikuinen talvi, peloton Anna lähtee yhdessä metsiä samoavan Kristoffin ja hänen poronsa kanssa etsimään lumikuningatar Elsaa murtaakseen tämän jäätävän loitsun.

Nähtäväksi jää pystyykö Elsa vielä rakastamaan itseään ja onnistuvatko ystävät murtamaan loitsun ja vapauttamaan Elsan jäisten voimien kirouksesta ja yksinäisyydestä? Ja kaikkein tärkein kysymys on: onko Elsa edes valmis muuttumaan?

Miten toimin?

Miten saan lippuni?

Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Aukioloajat

Esitysajat voivat vaihdella, tarkistathan ajankohdat varauskalenterista.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Saapumisohjeet

St. James Theatre

Osoite
246 West 44th Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!