Lippuja: Mean Girls
Alkaen 126,60 €

Mean Girls

5.0 (2)

Tämä on uutuustuote, jonka on nyt varattavissa. Lisätiedot saatavilla suomeksi pian!

Mean Girl perustuu suosittuun teinikomediaan vuodelta 2004. Komedia liikkuu tosi ystävyyden ja arkkivihollisuuden teemojen ytimessä - ja viime kädessä etsii vastausta ikuisuuskysymykseen, mitä on olla ihminen.

Kohokohdat

- Koe ikoninen elokuva Mean Girls livenä lavalla
- Nauti ystävyydestä ja arkkivihollisuudesta kertovasta musikaalista
- Muistathan että keskiviikkoisin pukeudumme pinkkiin

Mitä odottaa?

Mean Girls livenä New Yorkin lavalla
Cady Heron on kasvanut Afrikan savannilla, mutta mikään ei ole valmistanut häntä hänen uuden kotinsa, Illinoisin, villeihin ja säälimättömiin tapoihin.

Miten tämä naiivi uusi tulokas pääsee nousemaan suosittujen tyttöjen nokkimisjärjestyksen huipulle? Liittymällä "Plastics"-tyttötrioon, toisiaan selkään puukottaviin ystävyksiin, joita johtaa viehättävä mutta häikäilemätön Regina George. Kun Cady ryhtyy masinoimaan Reginan sysäämistä vallasta, hän oppii, ettei kuningatarmehiläistä voi sivuttaa ilman, että tulee itse pistetyksi.
Mean Girls on villin hauska uusi musikaali, jonka taustajoukoissa vaikuttavat ohjaaja Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jeff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), sanoittaja Nell Benjamin (Legally Blonde) ja kirjailija Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Et voi istua heidän joukossaan, mutta voit istua yleisössä. 

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 4 tunti 10 minuuttia

Saapumisohjeet

August Wilson Theatre

Osoite
245 West 52nd Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!