Lippuja: Jersey Boys
Alkaen 53,60 €

Jersey Boys

5.0 (7)

Jersey Boys -musikaali perustuu Frankie Valli and The Four Seasonsin tarinaan. Yli 1.5 miljoonaa ihmistä on nähnyt tämän suositun musikaalin. Musikaali on myös yksi kaikkien aikojen pisimpään ohjelmistossa ollut musikaali.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän suosittuun musikaaliin
. Saat parhaat vapaana olevat paikat valitsemastasi kategoriasta
- Nauti kaikista Frankie Valli and The Four Seasonsin hiteistä
- Koe hyväntuulinen musikaali

Mistä Jersey Boys kertoo?
Jersey Boys-musikaalissa seurataan Frankie Valli and The Four Seasons-yhtyeen tarinaa ja nähdään kuinka he nousivat Newarkin kaduilta tähteyteen. Jersey Boys on musikaalielämäkerta Four Seasonsista, läpi bändin tähtihetkien, rankkojen aikojen ja henkilöhtaisten törmäyksien. Se on myös triumfi bändistä, jonka musiikki symboloi kokonaista sukupolvea.

Jersey Boys -musikaalissa kuullaan kaikki kuuluisat laulut, kuten: 'Sherry,' 'Big Girls Don't Cry,' 'Can't Take My Eyes Off of You,' 'Oh, What a Night'.

Tiesitkö tätä Jersey Boys -musikaalista?
Jersey Boys on voittanut neljä Tony Awardia, mukaan lukien "Best Musical", "Best Actor in a Musical", "Best Featured Actor in a Musical" ja "Best Lighting Design of a Musical". 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Jersey Boys -musikaalia suositellaan yli 12-vuotiaille, sillä musikaalissa käytetään vahvaa kieltä. Alle 5-vuotiaita lapsia ei päästetä teatteriin.

Mikä on musikaalin kesto?
Jersey Boys kestää 2 tuntia ja 30 minuuttia. Tähän kuuluu väliaika.

Ketä musikaalin tiimiin kuuluu?
Jersey Boys -musikaalin ohjaa Des McAnuff. Tarina perustuu Marshall Brickmanin ja Rick Elicen kirjaan. Musiikista ja sanoituksesta vastaa Bob Crewe ja The Four Seasonsin oma Bob Gaudio.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja musikaaliin New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

New World Stages / Stage 1

Osoite
340 West 50th Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!