Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja musikaaleihin New Yorkissa

Tervetuloa newyorkmusikaalit.fi-sivustolle, josta löydät kootusti kaikki parhaat musikaalit ja teatteriesitykset, joita New Yorkin teattereissa on tällä hetkellä tarjolla. Voit varata lippusi Broadwayn huippuesityksiin vaivattomasti ja nopeasti turvallisen sivustomme kautta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Nederlander Theatre

Nederlander Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

4.6 (30)
Alkaen € 108.2

Garry Marshallin Pretty Woman on upouusi musikaali, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen rakastetuimpaan romanttiseen komediaan. Tämä odotettu musikaali saapui Broadwaylle kesällä 2018 ja on noussut hittimusikaaliksi.

Kohokohdat

- Nauti ikonisesta tarinasta livenä teatterilavalla 
- Koe Pretty Womanin musikaaliversio 
- Kuuntele tunnettuja lauluja

Mitä odottaa?

Pretty Woman Walkin' Down the Street 
Pretty Woman on yksi 90-luvun rakastetuimpia elokuvia, joka nosti Julia Robertsin elokuvatähtien joukkoon. Siitä tuli myös romanttisten komedioiden uusi arkkityyppi. Vivian ja Edward ovat epätyypilliset sielunkumppanit, jotka voittavat kaikki esteet löytäessään toisensa — ja itsensä. 

Koe rakastamasi elokuvan kohtaukset ja opi tuntemaan nämä ikoniset henkilöhahmot uudella tavalla tässä kaikkien aikojen rakkaustarinan säkenöivässä teatteriversiossa. 

Taiteellinen tiimi tarjoaa parasta musiikkia, Hollywoodia ja Broadwaytä herättäessään henkiin Pretty Woman: The Musicalin, joka taatusti nostattaa mieltä ja keventää sydäntä. 

Kuka vastaa tuotannosta? 
Tämä teatteriversio on toteutettu merkittävän luovan tiimin toimesta. Marshallin visio on täydellistynyt käsikirjoittaja J.F Lawtonin ansiosta. Kanadalainen rockjumala Bryan Adams ja hänen sanoittajakumppani Jim Vallance vastaavat musikaalinumeroista. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa kaksinkertainen Tony Award -voittaja Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun varauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa lippusi ja tuo se mukanasi teatteriin. 

Erinomainen: 4.6 – 30 Arvostelut

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Nederlander Theatre

Osoite
208 West 41st Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!