Lippuja: Ain't Too Proud - The Life and Times of the Temptations
Alkaen 142,00 €

Ain't Too Proud - The Life and Times of the Temptations

4.0 (1)

Ain't Too Proud on sähäkkä uusi musikaali, joka kertoo The Temptations'in ainutlaatuisen kasvutarinan, joka alkaa Detroitin kaduilta ja päättyy Rock & Roll Hall of Fame -menestystarinaksi.

Kohokohdat

- Nauti ilmapiirin sähköistävästä uudesta musikaalista
- Koe The Temptations'in matka menestykseen
- Kuuntele The Temptations'in suurimpia hittejä

Mitä odottaa?

Ain't Too Proud on uusi rock-musikaali
Viisi miestä ja yksi unelma - sekä tietysti soundi, joka tulisi jäämään musiikin historiaan. Heidät tunnetaan omanlaisistaan tanssikuvioista ja pettämättömistä harmonioista, jotka siivittivät bändin uskomattomaan menestykseen, johon sisältyi muun muassa 43 Top Ten -hittiä, joista 14 nousi listaykköseksi saakka. Loppu onkin historiaa: se, kuinka he tapasivat, heidän nousunsa tähtiin, sekä kuinka henkilökohtaiset ja poliittiset konfliktit olivat repiä bändin jäsenet erilleen aikana, jolloin Yhdysvalloissa elettiin kansallisen levottomuuden aikaa.

Tämä kiehtova kertomus veljeydestä, perheestä, lojaliteetistä ja petoksesta herää eloon bändin hittien tahdissa, kuten  “My Girl”, “Just My Imagination”, “Get Ready” ja “Papa Was a Rolling Stone”.

Ain't Too Proud on kertomus legendaarisesta viisikosta, joista emme tienneet ihan kaikkea.  Musikaali saapuu odotettuna uutuutena Broadwaylle rikottuaan ensin ennätyksiä aikaisemmissa esityspaikoissa, kuten Berkeley Rep, The Kennedy Center ja Ahmanson Theater. Ain't Too Proudin on käsikirjoittanut kolminkertainen Obie Award -voittaja Dominique Morisseau, ohjannut kaksinkertainen Tony Award® -voittaja Des McAnuff (Jersey Boys) ja musikaalin koreografian on tehnyt Tony-ehdokas Sergio Trujillo (Jersey Boys, On Your Feet).

Miten toimin?

Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Varaa nyt

Erittäin hyvä: 4.0 – 1 Arvostelut

tolle Stimmung

Tanja, Hofheim

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

Imperial Theatre

Osoite
249 West 45th Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!