Lippuja: TINA: Tina Turner -musikaali
Alkaen 78,70 €

TINA: Tina Turner -musikaali

5.0 (16)

Valmistaudu nauttimaan energisestä rock'n'roll -musiikista Tina Turnerin elämään perustuvassa musikaalissa! Broadwayllä syksyllä 2019 ensi-iltansa saanut mukaansatempaava tarina on vertaansa vailla.

Kohokohdat

- Valitse paikkasi

- Jammaile Tina Turnerin hittien tahtiin

- Koe rock'n'roll -kuningattaren tarina

- Nauti lahjakkaiden laulajien energisistä esityksistä

Mitä odottaa?

TINA paljastaa ennenkuulemattoman tarinan naisesta, joka uskalsi uhmata ikäänsä, sukupuoleensa ja ihonväriinsä kohdistuneet rajat. Vaatimattomista oloista Nutbushista koko maailman rock'n'roll -kuningattareksi ponnistanut Tina Turner ei ainoastaan rikkonut sääntöjä vaan kirjoitti ne uusiksi. Nyt tämä itse Turnerin kanssa yhteistyössä luotu musikaali lumoaa Broadwaylla! 

TINA alkaa Nutbushista, Tennesseestä, jossa tapaamme Anna Mae Bullockin - tytön, josta kasvaa Tina Turner. Anna Maen lapsuus ei ole helppo: hänen vanhemmillansa on riitaisa suhde ja tyttö ajautuu lopulta isoäidin huomaan. 

Kuitenkin muutettuaan St. Louisiin, Anna Maen elämässä alkaa puhaltaa myötätuulet. Ike Turner löytää tytön ja kiinnittää hänet osaksi King of Rythm -bändiään. Ike nimeää uuden laulajan Tina Turneriksi ja pian bändi tulee tunnetuksi.

Iken ja Tinan suhde kuitenkin osoittautuu synkäksi, kun Ike osoittautuu vihaiseksi, vähätteleväksi, uskottomaksi ja väkivaltaiseksi. Vaikka Tina lopulta jättää miehen, eivät hänen ponnistelunsa pääty siihen: musiikkialalla vallitseva ikäsyrjintä, rasismi sekä seksismi uhkaavat sysätä hänet syrjään. Hän ei kuitenkaan luovuta, ja on kuin onkin "simply the best."

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Aukioloajat

Tarkista ajankohdat kalenterista.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 45 minuuttia

Saapumisohjeet

Lunt-Fontanne Theatre

Osoite
205 W 46th S New York, NY 10036

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!