Lippuja: Disneyn The Lion King – Broadway
Alkaen 114,20 €

Disneyn The Lion King – Broadway

4.9 (413)

Koe Disneyn lumoava spektaakkeli the Lion King Broadwayllä. Lähde sydämelliselle, huumorintäyteiselle ja mieltä kohottavalle matkalle! Leijonakuninkaan tarina kerrotaan taidokkaan hahmoteatterin, henkeäsalpaavien lavasteiden ja Elton Johnin ja Tim Ricen ikonisen musiikin avulla. Tutustu Simban koskettavaan tarinaan Jylhämaan värien ja äänien ympäröimänä. Takuuvarma hitti koko perheelle!

Kohokohdat

- Varmista hyvät paikat tähän huippusuosittuun musikaaliin 
- Upeasti toteutettu hahmoteatteri ja lavasteet 
- Elton Johnin ja Tim Ricen ikimuistoiset kappaleet 
- Nauti palkitusta (mm. Best Musical) musikaalista 
- Koko perheen musikaali

Mitä odottaa?

Kun nuori leijonaprinssi Simba syntyy, hänen paha setänsä Scar jää taakse kruununperimisjärjestyksessä. Scar punoo juonia tappaakseen sekä Simban että tämän isän, kuningas Mufasan vallatakseen valtaistuimen ja tullakseen kuninkaaksi. Simba pelastuu, mutta uskoo olevansa syypää isänsä kuolemaan, joten hän päättää paeta valtakunnasta. 
 
Simba päätyy aloittamaan uuden luvun elämässään kahden hyvin odottamattoman kaveruksen, Timonin ja Pumban kanssa. Menneisyys kuitenkin palaa piinaamaan Simbaa ja hänen täytyy kohdata pahin vihollisensa täyttääkseen kohtalonsa ja ottaakseen paikkansa valtakunnan kuninkaana! 
Musikaalissa savanni herää eloon New Yorkin Broadwayllä! Leijonakuningas-musikaalissa kuullaan muun muassa Circle of Life (suom. Elämän tie), Hakuna Matata ja Can You Feel the Love Tonight (suom. Tunnetko tään rakkauden). 

Kuten The New York Times kirjoittaa: “Mikään ei yksinkertaisesti vedä tälle vertoja.” 

Tietoja The Lion King -musikaalista: 
Musikaali sai maailman ensi-iltansa Lontoossa lokakuussa 1999. Esityksen toteuttamiseen tarvitaan 50 näyttelijää ja lisäksi 100 ihmistä kulissien takana, ja esityksessä on yli 232 nukketeatterihahmoa! Musikaali on voittanut useita palkintoja Broadwayllä, West Endissä ja ympäri maailmaa. 
 
Tämän show’n on nähnyt jo yli 110 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti, mikä kertoo paljon! 

Miten toimin?

Kuinka saan liput? 
Saat varausvahvistuksen pian lippujen ostotapahtuman jälkeen. 
 
E-liput lähetetään sähköpostiosoitteeseesi 24 tunnin kuluessa. Mobiililiput hyväksytään. 
 
Ostaessasi lippuja New Yorkin musikaaleihin saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostohetkellä. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittavaan riviin tai paikkaan, sillä ainoastaan teatteri voi ne varata. Varattua paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Tärkeää tietoa

- Huomoithan, että välkkyviä strobovaloja käytetään useasti esityksen aikana.

Sopiiko tämä minulle?

The Lion King -musikaali sopii kaikenikäisille, niin lapsille kuin aikuisille. Musikaali on erityisen suosittu perheiden parissa. Suositusikäraja on kuusi vuotta. Huomioi, että musikaali on kielletty alle 3-vuotiailta lapsilta.

Aukioloajat

-

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 45 minuuttia

Saapumisohjeet

Minskoff Theatre

Osoite
200 W 45 Street New York NY US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!