Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Alkaen € 80

Älä jätä väliin Christmas Spectacular -joulushow'ta Radio City Music Hallissa New Yorkissa! Radio City Christmas Spectacular esittää, kuten aina, ilmiömäisen joulushow'n, joka nostattaa tunteita ja luo muistoja.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän ilmiömäiseen show'hun
- Saat parhaat vapaana olevat paikat valitsemastasi kategoriasta
- Koe vertaistaan vailla oleva joulushow
- Näe The Rockettesin uskomattomat tanssijat

Mikä Christmas Spectacular on?
Yli 80 miljoonaa ihmistä ympäri maailman on nähnyt The Radio City Christmas Spectacular -joulushow'n vuosien aikana ja sitä on esitetty yli 60 kaupungissa Pohjois-Amerikassa.

Show’ssa on häikäiseviä pukuja, energisiä ohjelmanumeroita sekä henkeäsalpaavia erikoistehosteita! Great Stage –lava kirkastuu, kun The Rockettes –tanssiryhmä esittää jo tavaramerkikseen muodostuneita korkeita potkuja ja täydellisessä synkassa tehtyjä liikkeitä yhdessä kaikkien aikojen haastavimmista ohjelmanumeroista.

Radio City Hall on niin ainutlaatuinen esityspaikka kuin se oli jo vuonna 1933. Vain maailman suurin sisäteatteri voi isännöidä näin mahtavaa joulun juhlintaa.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle show sopii?
The Radio City Christmas Spectacular -show on suunniteltu kaiken ikäisille katsojille. Monet katsojista palaavat vuosi vuoden jälkeen, usein siirtäen perinnettä nuoremmille sukupolville.

Miten kauan show kestää?
Show kestää noin tunnin ja 30 minuuttia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Ei, valitettevasti saatavilla ei ole lasten lippuja, mutta alle 2-vuotiaat eivät tarvitse lippua, jos he eivät tarvitse omaa paikkaa ja istuvat vanhemman sylissä.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja esitykseen New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Varaa

per, 8 mar 2019

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Radio City Music Hall

Osoite
1260 Ave of the Americas New York, USA NY 10020

×