Cats

Cats

- Neil Simon Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 202.20

Palkittu musikaali Cats on vihdoinkin takaisin Broadwaylla. Älä jätä väliin tätä legendaarista musikaalia, jonka Andrew Lloyd Webber on säveltänyt ja joka on sovitettu vuoden 1939 T.S. Eliotin runokokoelmasta “Old Possum’s Book of Practical Cats”.

Kohokohdat:
- Koe maailmankuulu musikaali Cats
- Nauti parhaista mahdollisista paikoista valitussa kategoriassa
- Kuule hittejä, kuten Memory, livenä

Mistä Cats kertoo?
On Jellicle Ball -ilta, jolloin Old Deuteronomy valitsee kissan, joka pääsee Heavisiden kerrokseen ja syntyy uuteen Jelliclen elämään. Tarina seuraa kissoja, kun he pyrkivät olemaan se onnekas valittu, joka palaa uudessa elämässä. Kuten kissa Grizabella laulaa hitissä Memory "antakaa muistojen taas elää!".

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Millainen tiimi musikaalin takana on?
Maailmankuulu englantilainen säveltäjä Andrew Lloyd Webber on Catsin takana. Uuden Broadway-tuotannon luovaan tiimiin kuuluu Mick Potter (Sound Design), Natasha Katz (Lighting Design) ja John Napier (Scenic & Costume Design). Koreografiasta vastaa Andy Blankenbuehler, Gillian Lynne on apulaisohjaaja ja ohjauksesta vastaa Trevor Nunn.

Tiesitkö tämän Catsista?
Alkuperäinen Broadway-tuotanto sai ensi-iltansa vuonna 1982 Broadwayn Winter Garden Theatressa, jossa sitä esitettiin 7485 kertaa 18 vuoden aikana.

Tärkeää tietoa:
- Kun varaat lippuja musikaaleihin New Yorkissa, saat aina parhaat saatavilla olevat paikat. Emme voi vaikuttaa tarkkaan penkkiriviin tai paikkaan, sillä ainoastaan teatteri voi tehdä paikkavarauksia. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksen saamisesta saat lisävahvistuksen, jossa ilmoitetaan tarkat paikat. Näitä paikkoja ei voi muuttaa tai vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat, jotka olivat saatavilla varausta tehdessä.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2016-08-02

Kesto:
TBA

Saapumisohjeet


Take the subway to 7th Ave. Station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin