Mary Poppins

Mary Poppins

- New Amsterdam Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 77.20

Disneyn suosittu musikaali Mary Poppins New Yorkin Broadwaylla! Mary Poppins häikäisee yhä yleisönsä New Yorkissa. Osta lippusi täältä!

Älä missaa Maija Poppasta, Broadwayn hittimusikaalia, jossa mitä tahansa voi tapahtua jos olet avoimin mielin!

Maija Poppanen lumoaa niin lapset kuin aikuisetkin tässä ikimuistettavassa ja taianomaisessa esityksessä salaperäisestä naisesta, joka ilmestyy Banksin perheen ovelle, kun he eniten tarvitsevat lastenhoitajaa.

Musikaalissa kuullaan klassikkokappaleet “A Spoonful of Sugar”, “Chim Chim Cher-ee” ja “Supercalifragilisticexpialidocious” vain muutamia mainitaksemme. Lisänä muutamia uusia tarttuvia kappaleita, jotka on kirjoitettu varta vasten Disneyn musikaaliversioon Maija Poppasesta.

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tuesday 7:00 - Wednesday to Saturday 8:00pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Ensimmäinen esityspäivä
2006-11-16

Kesto:
2 hr 40 min

Ohjeet


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin