Mean Girls

Mean Girls

- August Wilson Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 85.20

Mean Girl perustuu suosittuun teinikomediaan vuodelta 2004. Komedia liikkuu tosi ystävyyden ja arkkivihollisuuden teemojen ytimessä - ja viime kädessä etsii vastausta ikuisuuskysymykseen, mitä on olla ihminen.

Kohokohdat: 
- Koe ikoninen elokuva Mean Girls livenä lavalla
- Nauti ystävyydestä ja arkkivihollisuudesta kertovasta musikaalista
- Muistathan että keskiviikkoisin pukeudumme pinkkiin

Mean Girls livenä New Yorkin lavalla
Cady Heron on kasvanut Afrikan savannilla, mutta mikään ei ole valmistanut häntä hänen uuden kotinsa, Illinoisin, villeihin ja säälimättömiin tapoihin.

Miten tämä naiivi uusi tulokas pääsee nousemaan suosittujen tyttöjen nokkimisjärjestyksen huipulle? Liittymällä "Plastics"-tyttötrioon, toisiaan selkään puukottaviin ystävyksiin, joita johtaa viehättävä mutta häikäilemätön Regina George. Kun Cady ryhtyy masinoimaan Reginan sysäämistä vallasta, hän oppii, ettei kuningatarmehiläistä voi sivuttaa ilman, että tulee itse pistetyksi.
Mean Girls on villin hauska uusi musikaali, jonka taustajoukoissa vaikuttavat ohjaaja Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jeff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), sanoittaja Nell Benjamin (Legally Blonde) ja kirjailija Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Et voi istua heidän joukossaan, mutta voit istua yleisössä. 

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippusi lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain tulostaa lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin. 


 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2018-04-08

Kesto:
2 hours, 30 minutes

Saapumisohjeet


Take the subway to 50 St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin