Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

- Nederlander Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 87.00

Garry Marshallin Pretty Woman on upouusi musikaali, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen rakastetuimpaan romanttiseen komediaan. Tämä odotettu musikaali saapuu Broadwaylle kesällä 2018.

Kohokohdat:
- Nauti ikonisesta tarinasta livenä teatterilavalla
- Koe Pretty Womanin musikaaliversio
- Kuuntele tunnettuja lauluja

Pretty Woman Walkin' Down the Street
Pretty Woman on yksi 90-luvun rakastetuimpia elokuvia, joka nosti Julia Robertsin elokuvatähtien joukkoon. Siitä tuli myös romanttisten komedioiden uusi arkkityyppi. Vivian ja Edward ovat epätyypilliset sielunkumppanit, jotka voittavat kaikki esteet löytäessään toisensa — ja itsensä.

Koe rakastamasi elokuvan kohtaukset ja opi tuntemaan nämä ikoniset henkilöhahmot uudella tavalla tässä kaikkien aikojen rakkaustarinan säkenöivässä teatteriversiossa.

Taiteellinen tiimi tarjoaa parasta musiikkia, Hollywoodia ja Broadwaytä herättäessään henkiin Pretty Woman: The Musicalin, joka taatusti nostattaa mieltä ja keventää sydäntä.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen, saat e-lipun varauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa lippusi ja tuo se mukanasi teatteriin.

Kuka vastaa tuotannosta?

Tämä teatteriversio on toteutettu merkittävän luovan tiimin toimesta. Marshallin visio on täydellistynyt käsikirjoittaja J.F Lawtonin ansiosta. Kanadalainen rockjumala Bryan Adams ja hänen sanoittajakumppani Jim Vallance vastaavat musikaalinumeroista. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa kaksinkertainen Tony Award -voittaja Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Tapahtumapaikan tiedot

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2018-08-16

Kesto:
2 Hours 30 Minutes

Saapumisohjeet


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin