Rock of Ages

Rock of Ages

- Helen Hayes Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 173.00

Näe Rock of Ages -musikaali New Yorkin Broadwaylla. Kuuntele 80-luvun parhaimpia kappaleita Rock of Ages –musikaalissa Broadwaylla. Osta liput Rock of Ages -musikaaliin New Yorkissa täältä!

Rock of Ages on ylistys 80-luvun rock-kulttuurille. Se kertoo hupaisan tarinan pikkukaupungin tytöstä ja suurkaupungin rokkarista, jotka rakastuvat vuosikymmenen parhaiden kappaleiden tahdissa. Tiedossa on hauska esitys, jossa iso tukka ja isot unelmat kohtaavat.

Esityksessä on mukana kaikki 80-luvun parhaimmat kappaleet, kuten "Don't Stop Believin' ", "We're Not Gonna Take It", "I Want to Know What Love Is", "Wanted Dead or Alive", "The Final Countdown" ja monia muita.

Älä missaa Broadwayn parhaita bileitä!

Rock of Ages on jo nyt kriitikoiden ylistämä!

Huomio: Kun varaat lippuja musikaaliin New Yorkissa, sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat. Me emme voi vaikuttaa tarkkaan istumapaikkaasi tai rivinumeroon, sillä vain teatteri itse voi määrätä paikat parhaasta saatavuudesta. 36 tunnin sisällä ensimmäisen varausvahvistuksesi saapumisesta, saat lisävahvistuksen, josta näet tarkat paikkatiedot! Nämä paikat eivät ole vaihdettavissa, koska ne ovat varaushetkellä parhaat vapaana olevat paikat!

Lue lisää Rock of Ages Lontoon West Endissä.

Erinomainen 4.7

4.7 6 customer reviews
Rock of Ages -musikaalissa elokuussa 2014

Tämä oli ensimmäinen kerta kun olen ollut katsomassa musikaalia. Ostin uteliaisuuttani värikkään jellyshotin, joita tarjoilija kierteli myymässä katsomossa ennen esityksen alkua. Itse esitys oli vauhdikas ja humoristinen ja siinä oli ripaus romantiikkaa. Olen itse ollut kasarinuori, joten nostalgiset kappaleet vetosivat minuun kovasti. Muutamat roolihahmot olivat todella symppiksiä. Esityksessä sai nauraa ja siitä jäi hyvä mieli. Suosittelen.

Raija, Lahti
PER, 29 ELO 2014
4.7
Rock of Ages

Musikaali jakoi perheen kesken mielipiteet, mutta parhaimmillaankaan se oli vain kohtalainen. Osa perheestä poistui puoliajalta, musiikki ja tarina eivät innostaneet.

Anna-kaisa, Turku
PER, 01 ELO 2014
4.7
Rock of ages

Erinomainen musikaali. hinta ja laatu suhde ok. erityisesti sopii niille jotka ovat elänneet ihanan 80 luvun. teatteri suht pieni, joten kannattaa varata liput ajoissa.

Heidi, Turku
TII, 01 HUH 2014
4.7
Vauhtia ja irrottelua

Rock of Ages on sitä mitä hyvältä rock-musikaalilta voi toivoa: intensiivistä vauhtia, väri-iloa, hyvää musiikkia 80-luvulta ja ripaus seksiä mukana. Teatteri tosin on surkean ahdas erityisesti aulatilojen osalta, mutta sopu antaa sijaa.

Katja, Espoo
TOR, 19 JOU 2013
4.7
Suosittelen!

Aivan mahtavat bileet tämä musikaali! Väliajan jälkeen oli jokin piuhaongelma joten väliaika venähti, mutta bändi ja tanssijat viihdyttivät yleisöä sen ajan. Bändi veti akustisesti biisejä vaikka niitä ei edes kuullut kun yleisö lauloi ja jammasi niin innokkaasti mukana!! Eli piuhaongelma ei ollutkaan mikään ongelma, vaan koko ajan sai nauttia tosi hyvästä menosta!!

Pirjo-liisa, Mäntsälä
MAA, 07 LOK 2013
4.7
Rock Of Ages

Mahtava kokemus! Mukaansa tempaava, upeita laulusuorituksia. Sai nauraa ja itkeä!

Susanna, Helsinki
LAU, 04 TOU 2013
4.7

 

4.7

Erinomainen 4.7

6 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Hae
Tapahtumapaikan tiedot

Helen Hayes Theatre
240 W 44th Street
New York
NY
US

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Thursday to Saturday and Monday 8:00pm - Tuesday 7:00pm and Sunday 7:30pm

Matineat
Saturday 2:00pm and Sunday 3:00pm

Kesto:
2 hours, 15 minutes

Saapumisohjeet


Take the subway to Times Square - 42nd St. station

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin