Lippuja: Diana: A new musical
Alkaen 44,50 €

Diana: A new musical

Koe tarina prinsessa Dianasta, joka seurasi sydäntään, halusi tehdä maailmasta paremman paikan ja tuli legendaksi omistautumisensa johdosta. Nauti musikaalin uusista kappaleista, jotka ovat palkitun tiimin käsialaa ja vietä unohtumaton ilta Broadwayllä New Yorkissa!

Kohokohdat

- Koe tarina prinsessa Dianasta
- Nauti palkitun tiimin luomasta musikaalista
- Kuule uusia kappaleita
- Valitse paikkasi

Mitä odottaa?

Lady Diana: Hän järisytti monarkiaa ja muutti maailmaa.

Kun Diana Spencer meni naimisiin prinssin Charlesin kanssa vuonna 1981, hänestä tuli heti kulttuuri-ilmiö. Hän oli omistautunut hyväntekeväisyydelle, aktivismille ja hänestä tuli niin suuri tyyli-ikoni, että naiset ympäri maailman halusivat kopioida hänen tyyliä ja viehättävää persoonallisuutta.

Mutta ihmisessä on aina enemmän kuin ulkokuori. Prinsessa Diana ei ollut nainen, joka voitaisiin nähdä vain edustusvaimona. Hänellä oli omat mielipiteet, hän johti kiihkeästi sydämellään ja puolusti perhettä, maataan sekä itseään. Hän uhmasi odotuksia ja saavutti kuninkaallisten suosion ja sen seurauksena loi perinnön, joka elää ikuisesti.

The Book for Diana: A New Musical -teoksen ovat kirjoittaneet Joe DiPietro ja David Bryan (Tony-palkittu parhaasta musikaalista, Memphisistä). Musikaalin on ohjannut Tony-palkinnon voittaja Christopher Ashley (Come From Away), koreografian taustalla on Tony-ehdokas Kelly Devine (Rock of Ages) ja musiikin ohjauksesta ja sovituksesta vastaa Ian Eisendrath (Come From Away). Tämä sensaatiomainen tuotanto herättää prinsessa Dianan henkiin lavalla!

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Tärkeää tietoa

- Tätä esitystä ei suositella alle 10-vuotiaille.

- Alle 4-vuotiaita lapsia ei saa tuoda teatteriin.

Aukioloajat

Tarkistathan saatavilla olevat ajankohdat varauskalenterista.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 15 minuuttia

Saapumisohjeet

Longacre Theatre

Osoite
220 West 48th Street New York, NY 10036

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!